Postecoglou zoekt confrontatie met Spurs-fans: 'Dat maakt mij niets uit'

Postecoglou zoekt confrontatie met Spurs-fans: 'Dat maakt mij niets uit'

15 mei - 12:11
22

Ange Postecoglou is niet blij met de supporters van Tottenham Hotspur. Enkele fans van de club zagen Spurs woensdag liever verliezen van Manchester City, zodat aartsrivaal Arsenal minder kans op de landstitel maakt. Iets waar de Australiër zich maar moeilijk in kan vinden.

"Ik wil gewoon succesvol zijn hier. Wat de prioriteiten van anderen zijn, maakt mij helemaal niks uit", vertelt postecoglou na afloop van het duel met Manchester City (0-2). Tijdens de wedstrijd juichten sommige Spurs-fans voor doelpunten van Manchester City en werden er ook liedjes gescandeerd om de eigen spelers eraan te herinneren wat het zou betekenen als zij punten tegen City zouden pakken. Het feit dat Champions League-plaatsing in het witte gedeelte van Noord-Londen na een verliespartij definitief is uitgesloten, leek de supporters daarbij minder te kunnen schelen.

Postecoglou is alles behalve blij met de instelling van zijn supporters en kreeg het al tijdens de wedstrijd aan de stok met iemand op de tribune. De oefenmeester schreeuwde onder andere "Ik weet wie je bent".

Tottenham verloor met 0-2 van City, wat betekent dat The Citizens met nog één speelronde te gaan aan kop gaan. De koppositie gaat ten koste van Arsenal, aartsrivaal van Spurs.

Abonneer je nu op de dagelijkse nieuwsbrief van VoetbalPrimeur!