Kopzorgen PSV: Feyenoord-uit in gevaar voor Lozano, die tegen schorsing aanloopt

Kopzorgen PSV: Feyenoord-uit in gevaar voor Lozano, die tegen schorsing aanloopt

29-11-2023 19:37 Laatste update: 19:44
52

PSV zal het zonder Hirving Lozano moeten stellen, als Arsenal over twee weken op bezoek komt in Eindhoven. De Mexicaan ontving een dubieuze gele kaart tegen Sevilla, waardoor hij geschorst is. Ook is Lozano een serieus vraagteken voor de topper tegen Feyenoord.

PSV kwam in de eerste helft op achterstand tegen Sevilla, door een goal van Sergio Ramos. Snel na die goal kregen de Eindhovenaren weer een tegenvaller te verwerken: Lozano tikte Lucas Ocampos heel licht aan en kreeg daarna geel, nadat de oud-Ajacied met het nodige theater naar de grond is. Daardoor zal de zomeraanwinst niet van de partij zijn, als PSV tegen Arsenal speelt.

In de thuiswedstrijden tegen Sevilla en RC Lens kreeg Lozano namelijk ook al geel, waardoor de prent in Andalusië zijn derde van het seizoen is in het miljardenbal. Dat betekent dus schorsing voor Lozano, die aan het einde van de eerste helft ook uitviel met een hamstringblessure. Daardoor is het maar de vraag of hij in actie kan komen tegen Feyenoord. Dat zou zeer slecht nieuws zijn voor Peter Bosz, aangezien Noa Lang kampt met een terugslag en ook een twijfelgeval is.

De wedstrijd tegen Arsenal kan wel eens cruciaal gaan worden voor PSV. Zoals het er nu naar uitziet gaan de Brabanders namelijk niet winnen van Sevilla, wat zou betekenen dat een resultaat tegen Arsenal van groot belang is, met het oog op Champions League-overwintering.