Bosz kan overwintering ruiken na bizar slot in Sevilla: 'Het is bizar, echt bizar'

Bosz kan overwintering ruiken na bizar slot in Sevilla: 'Het is bizar, echt bizar'

29-11-2023 21:28 Laatste update: 21:31
44

Peter Bosz zag PSV in Sevilla geen grootse wedstrijd spelen, maar was daardoor zeker niet minder blij met de overwinning. De Eindhovenaren knokten zich terug van een 2-0 achterstand en wonnen uiteindelijk met 2-3, waardoor het hele goede papieren heeft om de achtste finales van de Champions League te halen. 

Bosz staat na afloop van het spektakelstuk voor de camera van RTL 7, waar hem gevraagd wordt naar de sfeer in de kleedkamer. "De jongens waren echt heel blij net in de kleedkamer en wij natuurlijk ook. Het was zeker geen goede wedstrijd van onze kant, we zaten er gewoon niet lekker in. Zo ken ik mijn ploeg ook niet. We kwamen niet aan voetballen toe en waren slap in de duels. Dan wordt het moeilijk."

Bosz greep uiteindelijk in en zorgde met zijn wissels voor wat nieuwe impulsen. "Ik heb aanvallend gewisseld. Want of het nou 2-0 of 4-0 wordt, maakt dan ook niet meer uit. Maar als ik heel eerlijk ben, had ik wel spijt van mijn laatste wissels." De trainer bracht Ricardo Pepi en Patrick van Aanholt binnen  voor Jerdy Schouten en André Ramalho. "We kwamen daarna niet meer aan voetballen toe, maar ja, Pepi kopt wel die bal binnen."

Wat PSV ook een handje hielp, was de rode kaart voor voormalig Ajax-speler Lucas Ocampos. "Die rode kaart was duidelijk het keerpunt", vervolgt Bosz. "Het ijs is dun bij ze en toen we de 2-1 maakten, begonnen ze weer te wankelen. Het is bizar, echt bizar. In blessuretijd ook nog de de derde maken..."