Smet op bizarre comeback PSV: Eindhovenaren zijn Lozano 'wel even kwijt'

Smet op bizarre comeback PSV: Eindhovenaren zijn Lozano 'wel even kwijt'

29-11-2023 22:06
72

Hirving Lozano staat voorlopig aan de kant. Dat heeft PSV-trainer Peter Bosz woensdagavond verteld na afloop van de 2-3 zege in Sevilla. De Mexicaan lijkt dus ook zeer waarschijnlijk de topper van komende zondag tegen Feyenoord te gaan missen. 

Lozano moest zich kort voor rust noodgedwongen laten vervangen. "We moeten even afwachten, maar het is een hamstringblessure. Dus die zijn we wel even kwijt", aldus Bosz, opgetekend door De Telegraaf. De Mexicaanse vleugelaanvaller lijkt het duel met Feyenoord dus te kunnen vergeten. 

PSV houdt zodoende toch nog wel een ietwat zure nasmaak over aan de verder zeer vruchtbare avond in Spanje. De Eredivisie-koploper kan tegen Feyenoord misschien ook niet beschikken over Noa Lang. Hij maakte vorige week weer zijn opwachting na een hamstringblessure, maar kampt met een kleine terugslag.

Bosz lijkt al met al een beroep te gaan moeten doen op Yorbe Vertessen. Dat zal gepaard gaan met het nodige vertrouwen vanuit de PSV-trainer, want de Belg toonde zich woensdagavond in Sevilla een waardig vervanger van Lozano. Vertessen stond aan de basis van de 2-2 én gaf de assist bij het winnende doelpunt van Ricardo Pepi.