Zo worden de kansen van PSV, Feyenoord en Ajax in Europa ingeschat

Zo worden de kansen van PSV, Feyenoord en Ajax in Europa ingeschat

18-12-2023 20:30

ADVERTORIAL - De lotingen zijn verricht in de Champions League, Europa League en Conference League. Nederland heeft in elke competitie één ploeg actief: zo schat bookmaker Unibet de kansen van PSV, Feyenoord en Ajax in. 

PSV outsider in miljardenbal
PSV is in de achtste finales van de Champions League gekoppeld aan Borussia Dortmund. De Eindhovenaren spelen eerst thuis en hebben een odd van 2.40 voor een thuiszege in de heenwedstrijd. Een zege van Dortmund in Eindhoven levert je 2.85 keer je inleg op. De ploeg van Peter Bosz is favoriet in eigen huis, maar kent wel een hoge odd voor het winnen van het hele toernooi. Je pakt maar liefst 121 keer je inleg wanneer PSV de Champions League wint. Haalt PSV de finale? Dan pak je 71 keer je inleg. Opvallend: een finaleplaats voor Dortmund levert slechts twaalf keer je inleg op. 

Feyenoord treft angstgegner
Feyenoord neemt het in de tussenronde van de Europa League op tegen AS Roma, de finalist van de vorige editie. De Rotterdammers kennen een odd van 2.20 wanneer er in De Kuip wordt gewonnen van de Romeinen. Een zege van Roma levert drie keer je inleg op. De weg naar de finale kan zomaar openliggen voor Feyenoord wanneer Roma wordt verslagen: Europa League-winst van de Rotterdammers levert je 41 keer je inleg op.

Ajax in actie in de vrieskou
Ajax neemt het in de tussenronde van de Conference League op tegen het Noorse FK Bodø/Glimt. De Amsterdammers zijn in eigen huis de grote favoriet in het heenduel met een odd van 1.50. De stuntploeg uit Scandinavië kent een odd van 5.50. Ajax geldt als een van de favorieten om de Conference League binnen te slepen. Een toernooiwinst van de ploeg van John van 't Schip levert je veertien keer je inleg op.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.