Sneijder lijkt Den Bosch weer over te willen nemen: 'Helemaal, of helemaal niet'

Sneijder lijkt Den Bosch weer over te willen nemen: 'Helemaal, of helemaal niet'

19-12-2023 10:09 Laatste update: 10:47
167

Wesley Sneijder heeft zijn interesse in het overnemen van FC Den Bosch nieuw leven ingeblazen. Dat vertelt zakenpartner Ebert Dollevoet aan het Brabants Dagblad.

Bijna drie jaar geleden werd Sneijder al gelinkt aan het overnemen van Den Bosch. De headlines stonden er in die tijd vol mee, maar uiteindelijk kwam er niets van terecht. Nu wil de recordinternational, die vrijdag aanwezig was in De Vliert, mogelijk een nieuwe poging gaan wagen, zegt Dollevoet. "Maar als we het doen, doen we het goed. Niet half. Het is helemaal, of helemaal niet", stelt de zakenpartner van Sneijder.

"Wij hebben dezelfde bereidheid als toen", gaat Dollevoet verder. "Het gaat ons om de club en niets anders. We willen schoon schip maken en structuur aanbrengen. Met goeie mensen de club van bovenaf opnieuw opbouwen. Van bovenaf ja, want je moet bovenin beginnen. Daar moeten de goeie mensen zitten. Mensen met voetbalverstand, zoals Wesley. En geen mensen die niks van voetbal weten en alleen maar een groot ego hebben. Met al zijn contacten in de voetbalwereld kan Wesley de club er weer bovenop helpen. En dat wil hij ook."

Een woordvoerdster van FC Den Bosch bevestigt dat Dollevoet en Sneijer een bezoek hebben gebracht aan de club. "Dollevoet exploiteert de zakelijke ruimte in het stadion, dus hij kan daar zitten met wie hij wil en wanneer hij wil."