Perez ziet één Champions League-waardige Feyenoord-speler: 'Gaat met niveau mee'

Perez ziet één Champions League-waardige Feyenoord-speler: 'Gaat met niveau mee'

19-12-2023 21:16
28

Kenneth Perez vindt niet dat Feyenoord echt Champions League-waardige spelers heeft. Dat vertelt de analist bij ESPN. Tijdens een discussie over de individuele kwaliteit van de Rotterdammers, komt er bij Perez toch nog een naam boven die hij wel van Champions League-niveau vindt.

"Bij Feyenoord hebben ze niet echt Champions League-spelers", vertelt de analist over het niveau van de Rotterdammers. "PSV heeft individueel betere spelers en dat heb ik ook al wel eens vaker gezegd. Het succes van Feyenoord komt echt door het collectief en door de trainer. Maar individuele spelers die Champions League-waardig zijn, die hebben ze niet echt daar."

Wedden

Meer odds

Toch vindt Perez er één speler wel positief bovenuit steken. "Quilindschy Hartman. Die liet in de Champions League en bij Oranje zien dat hij meegaat met het niveau." Perez is uiteindelijk wel erg positief over de Rotterdammers. "Ik geniet met grote regelmaat van dit Feyenoord. De club heeft meer punten gehaald ten opzichte van het niveau dat ze hebben laten zien."