Ledezma keert terug bij PSV na huurperiode

'Bosz krijgt extra optie: middenvelder sluit in januari weer aan bij PSV'

20 december om 09:44
Laatste update: 20 december om 15:55

PSV krijgt in januari Richard Ledezma terug van zijn huurperiode in de Verenigde Staten, meldt het Eindhovens Dagblad. De middenvelder werd dit jaar verhuurd aan het Amerikaanse New York City FC, waar hij niet onverdienstelijk speelde.

Eind december loopt het huurcontract van Ledezma af en dus zal hij terugkeren naar Eindhoven. In totaal speelde hij 23 wedstrijden voor New York City in de Major League Soccer. Hij scoorde geen enkele keer, maar gaf wel vier assists. Bij PSV brak de 23-jarige middenvelder nog niet echt door, maar hij krijgt nu dus een nieuwe kans. Ledezma heeft nog een contract tot 2025 bij PSV.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Nashville SC

  • logo

    New York City

Met de terugkeer van Ledezma wordt de Amerikaanse enclave bij PSV nog een stukje groter. Na Sergiño Dest, Ricardo Pepi en Malik Tillman is Ledezma de vierde Amerikaan in Eindhovense dienst. De 23-jarige middenvelder maakte in 2020 zijn officiële debuut voor het nationale elftal van de Verenigde Staten, maar daarna kwam hij niet meer in actie voor de ploeg van bondscoach Gregg Berhalter.

Bekijk hieronder #DoneDeal over Feyenoord, PSV, Ajax, Joshua Zirkzee en Dani de Wit!