Kenneth Perez: 'De Kuip is geen mooi stadion, hoe kun je me dat vertellen?'

Kenneth Perez: 'De Kuip is geen mooi stadion, hoe kun je me dat vertellen?'

20-12-2023 22:15
176

Kenneth Perez klappert met zijn oren na een opmerking over De Kuip. Volgens de Deense analist is het stadion van Feyenoord in deze tijd helemaal geen mooi stadion meer, zo vertelt hij rond het bekerduel van de Rotterdammers met FC Utrecht.

"De Kuip is geen mooi stadion, het lekt aan alle kanten", bestrijdt Perez na een opmerking van ESPN-presentator Milan van Dongen. "Het is toch geen mooi stadion? Het is een historisch mooi stadion, maar het is geen mooi stadion", aldus de oud-speler van AZ, Ajax en PSV, die de nieuwe onderkomens van Arsenal en Tottenham Hotspur aanhaalt. "Ik denk dat het niet voor niets is dat alle clubs die willen doorgroeien een nieuw stadion bouwen. Je moet de mensen wat bieden."

Perez snapt de lofzang voor de sfeervolle Kuip niet. "Hoe kan je mij dan vertellen dat het lekker oud is..." Van Dongen zorgt tot slot voor een nuance. "Je kan wel wat dingen vernieuwen, maar de karakteristieken moet je behouden", aldus de presentator, die vermoedt dat veel Feyenoord-fans er hetzelfde over denken. "Moderniseren."

Perez laat overigens ook weten dat het hem wel geweldig lijkt om voor Het Legioen te spelen. "Hoe kun je Kuipvrees hebben? Het lijkt me geweldig om hier te spelen. Goed veld, goede trainer. En de laatste twee jaar gaat het goed."