Perez ziet dissonant bij Feyenoord: 'Grappige speler, kwam helemaal niks uit'

Perez ziet dissonant bij Feyenoord: 'Grappige speler, kwam helemaal niks uit'

21-12-2023 09:43
50

Kenneth Perez zag toe hoe Feyenoord zich met de nodige moeite wist te plaatsen voor de volgende ronde van de KNVB Beker en is niet te spreken over het niveau dat de Rotterdammers haalden. Yankuba Minteh heeft daarbij geen bijster sterke indruk gemaakt op de analist.

"Als het verschil maar één is, kan een verdwaalde voorzet je al de das om doen", zo geeft Perez aan bij ESPN. "Feyenoord heeft in de tweede helft niet heel veel gecreëerd. Je ziet dat het de laatste drie weken al iets moeizamer gaat. Ze hebben een paar tikkies gehad, onder meer in de Champions League."

De Deen zag een dissonant bij Feyenoord in de vorm van Minteh, die in de tweede helft binnen de lijnen kwam voor Javairô Dilrosun. "Minteh vind ik een grappige speler. Daar komt vandaag echt helemaal niks uit. Stengs had het ook niet meer met zijn creativiteit in de tweede helft. Paixão probeerde het wel, maar echt lekkere aanvallen zaten er niet meer tussen."

"Ik denk dat Slot heel tevreden is over de wedstrijd", vervolgt Perez. "Want in de beker gaat het erom dat je door bent", concludeert Perez. "Ik denk dat Feyenoord snakt naar de winterstop. Ze zijn door en kunnen met frisse moed naar de tweede seizoenshelft toewerken."