Verweij komt terug op transfergerucht Ajax: 'Ben gebeld door zijn zaakwaarnemer'

Verweij komt terug op transfergerucht Ajax: 'Ben gebeld door zijn zaakwaarnemer'

26-12-2023 15:59
66

Ajax-clubwatcher Mike Verweij heeft een gerucht dat hij zelf de wereld in hielp weer terug genomen. Het gaat om een verhaal rond de gesprekken die Joshua Zirkzee had met Ajax, vertelt de journalist in Kick-Off de podcast van De Telegraaf.

"Ik heb hier in een uitzending geroepen dat Zirkzee niet naar Ajax is gekomen, omdat hij niet van zaakwaarnemer wilde wisselen", vertelt Verweij het oorspronkelijke verhaal dat hij naar buiten bracht over de afgeketste transfer. "Dat moest van Sven Mislintat, maar dat was alleen een verhaal wat rondzong." Zirkzee maakt inmiddels furore als speler van Bologna in de Italiaanse Serie A.

Wedden

Meer odds

Volgens Verweij is het verhaal over het wisselen van zaakwaarnemers dus niet waar. "Ik ben gebeld door de zaakwaarnemer van Zirkzee, van het kantoor Sports Invest UK. Er is door Ajax inderdaad gesproken met Zirkzee, maar Mislintat kwam er niet uit. Daardoor is dat niet doorgegaan." Verweij denkt ook dat Ajax liever Zirkzee had gehad voor de spitspositie. "Die had je beter kunnen kopen dat Georges Mikautadze of Chuba Akpom."

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal of luister de aflevering op Spotify!