The Telegraph: Spurs wacht mogelijk tot zomer met Gimenez-bod, verdediger is prio

The Telegraph: Spurs wacht mogelijk tot zomer met Gimenez-bod, verdediger is prio

29-12-2023 23:20 Laatste update: 23:20
18

De absolute transferprioriteit van Tottenham Hotspur ligt in de defensie, aldus The Telegraph. Manager Ange Postecoglou zou ook nog altijd Santiago Gimenez in de gaten houden, maar Spurs ziet de Feyenoord-spits pas als een serieuze kandidaat voor komende zomer. 

The Telegraph zet in een uitgebreid artikel de transferplannen van Spurs uiteen. De Premier League-club is naarstig opzoek naar een nieuwe centrale verdediger. Zowel Micky van de Ven als Christian Romero is immers geblesseerd, waardoor Postecoglou louter over vleugelverdedigers beschikt. Om dat probleem op te lossen, is Genoa-verdediger Radu Dragusin in beeld. Hij zou heel snel moeten komen. 

Spurs wil zich ook op het middenveld versterkren. Er is al interesse getoond in Conor Callagher, die van Chelsea zou morgen vertrekken. The Blues verlangen echter  50 miljoen euro. een bedrag waaraan Spurs (voorlopig) niet aan wil voldoen. Wellicht laat Chelsea de prijs wat zakken, maar dat lijkt onwaarschijnlijk. 

Gimenez
Ook Gimenez, die al langer in verband wordt gebracht met Spurs, wordt genoemd in het artikel van The Telegraph. De Mexicaanse doelpuntenmaker staat op een lijstje, maar geldt waarschijnlijk pas komende zomer als serieuze kandidaat. Ook is die potentiële transfer afhankelijk van een verkoop van Richarlison, die mogelijk naar Saudi-Arabië vertrekt. 

Bekijk hieronder #DoneDeal over Ajax, PSV en Feyenoord - mét Ajax-beul Tim Pieters!