'Man United heeft grote plannen en denkt aan duo dat miljoenen zou moeten kosten'

'Man United heeft grote plannen en denkt aan duo dat miljoenen zou moeten kosten'

3 januari - 20:41
14

Manchester United heeft grootse plannen voor de zomerse transferwindow. The Red Devils worden gelinkt aan transfers van Crystal Palace-uitblinker Michael Olise en Valencia-talent Javi Guerra. De twee zijn echter niet goedkoop.

Nu INEOS een kwart van de aandelen van Manchester United in handen heeft, kan de club deze winter gaan investeren in de selectie. De winterse transferperiode is net geopend, maar United kijkt alvast naar de zomer. The Evening Standard meldt dat The Red Devils Olise dan over hopen te nemen van Crystal Palace. De 22-jarige buitenspeler is de grote smaakmaker bij de club uit Londen, terwijl er tegen die tijd een afkoopclausule actief wordt in zijn contract. Hoe hoog die is, is niet duidelijk.

Daarnaast meldt het Spaanse Relevo dat de club van manager Erik ten Hag ook bovengemiddelde interesse heeft in Guerra. Doordat Valencia afgelopen zomer massaal spelers verkocht, kreeg de twintigjarige middenvelder dit seizoen de kans om door te breken in Mestalla. Nu is Guerra één van de belangrijkste spelers van Valencia.

Deze winter hoeft Valencia niet te verkopen, waardoor ze nog geen prijskaartje om de nek van Guerra hebben gehangen. Bij United worden bedragen van 35 en 40 miljoen genoemd als mogelijke transfersom voor het Spaanse talent. Een transfer lijkt daardoor geen makkelijk verhaal te worden voor United. The Red Devils denken erover om Guerra deze winter te halen en dan direct een half jaar te verhuren aan Valencia. Een andere optie is dat Man United volgende zomer een poging waagt.

Bekijk hieronder de nieuwjaarsdagspecial van #DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers!