Van de Looi begrijpt woede bij Heracles: 'Je kan het er zeker niet mee eens zijn'

Van de Looi begrijpt woede bij Heracles: 'Je kan het er zeker niet mee eens zijn'

4 januari - 13:15
46

Erwin van de Looi is op dit moment met zijn nieuwe club Heracles Almelo op trainingskamp in Spanje. De coach nam het stokje over van de ontslagen John Lammers en over dat ontslag was niet iedereen het eens. Onder andere zijn assistent Hendrie Krüzen was niet blij en daar kan Van de Looi wel inkomen.

Voor Van de Looi is Krüzen in ieder geval geen onbekende assistent. "We hebben al met elkaar gewerkt bij Jong Oranje, waar Hendrie in de beginjaren mijn assistent was." Mede daarom weet Van de Looi ook hoe goed Krüzen en Lammers het konden vinden. Laatstgenoemde werd vlak voor de winterstop ontslagen vanwege de tegenvallende prestaties van Heracles.

Wedden

Meer odds

Van de Looi vindt het begrijpelijk dat Krüzen nog altijd zit met het ontslag van Lammers. "Ik ken zijn band met John, weet wat dat hij niet blij was met diens ontslag en dat mag ook. Maar Hendrie weet ook hoe het in de voetballerij werkt. Je kunt het ergens niet mee eens zijn, maar we moeten wel door. Volle bak vooruit met Heracles en dat gaan we samen doen", vertelt de coach in gesprek met de NOS.