Slot ziet verbetering bij Feyenoord: Ik vind dat ook best onderbelicht

Slot ziet verbetering bij Feyenoord: "Ik vind dat ook best onderbelicht"

6 januari - 07:51 Laatste update: 07:54
46

Arne Slot is van mening dat Feyenoord verder is dan vorig seizoen, toen de club kampioen werd. Door de sterke prestaties van PSV worden de positieve punten van de Rotterdammers onderbelicht, meent de trainer. 

Slot spreekt vanuit het trainingskamp in Marbella met De Telegraaf en ziet nog altijd een stijgende lijn bij zijn team. "Er zijn heel veel onderdelen in het voetbal, maar als je het hebt over het spel aan de bal, dan zijn we beter geworden. Dat blijkt uit alle onderliggende data. Ik vind ook dat best onderbelicht is dat we mentaal heel sterk zijn dit seizoen. We hebben best wat teleurstellingen gehad dit seizoen, wedstrijden in de Champions League waarin we goed speelden, maar niet wonnen. Daar heeft de ploeg zich steeds goed van hersteld."

PSV steelt dit seizoen de neutrale voetbalharten, maar dat mag de prestaties van Feyenoord niet doen vergeten, aldus Slot. "Nu zij zoveel punten hebben, worden wij genoodzaakt ook weer beter te worden. Ik had het natuurlijk liever anders gezien, maar dat is wel een mooie uitdaging. We leveren hetzelfde als vorig jaar, maar dat is niet eens genoeg. Er is een ploeg die het nóg beter doet. Dan worden wij gedwongen opnieuw stappen te zetten en te verbeteren."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!