Fabrizio Romano: AZ doet zaken in Servië en gaat middenveld versterken

Fabrizio Romano: AZ doet zaken in Servië en gaat middenveld versterken

13 januari - 17:44 Laatste update: 14 januari - 13:46
55

AZ gaat zakendoen met Partizan Belgrado, zo verzekert Fabrizio Romano. De Alkmaarders staan op het punt om middenvelder Kristijan Belić (foto links) aan te trekken. Naar verluidt betaalt AZ een transfersom die onder de vier miljoen euro ligt.

Op dit moment is de bezetting dun op het AZ-middenveld. Zo is Djordje Mihailovic vertrokken uit Alkmaar, kampt Sven Mijnans met een blessure en dreigt ook Dani de Wit deze winter een transfer te maken. Daardoor gaat AZ zich roeren op de transfermarkt: Belić komt spoedig naar Alkmaar toe, zo bevestigt Romano na Servische berichtgeving.

Aanvankelijk werd er gerept over een transfersom van vier miljoen euro die AZ zou betalen, maar volgens Romano valt dat bedrag lager uit. De transfer is bijna rond. Als alles volgens plan verloopt, wordt de 22-jarige Belić begin volgende week al medisch gekeurd door AZ.

Belić is nu anderhalf jaar speler van Partizan Belgrado, waar hij een vaste waarde is. De voormalig jeugdinternational is een controleur, die ook als centrale middenvelder uit de voeten kan. Zijn opleiding genoot Belić bij West Ham United.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!