Van der Meijde krijgt bezoek van Ajax-beul: 'Lekker zitten zuipen en roken'

Van der Meijde krijgt bezoek van Ajax-beul: 'Lekker zitten zuipen en roken'

15 januari - 22:28
24

Andy van der Meijde heeft op oudejaarsdag een biertje gedronken met Ajax-beul Mats Grotenbreg. Grotenbreg was twee weken eerder verantwoordelijk voor de bekeruitschakeling van de Amsterdamse club.

Op 17 december knikkerde USV Hercules Ajax uit de KNVB Beker (3-2). De maker van het winnende doelpunt was Grotenbreg, die zich op oudejaarsdag thuis bij Van der Meijde meldde. "Ik heb begrepen dat jij hem kent", gooit presentator Wilfred Genee bij Veronica Offside een balletje op. "Nou, ik ken hem niet, maar op oudejaarsdag had ik een feestje bij mij thuis, en toen kwam hij in een keer binnenlopen. Hij was mee met mijn neefje", vertelt de ras-Ajacied.

"Echt een hele gezellige gozer", gaat Van der Meijde verder over Grotenbreg. "Lekker zitten zuipen, en roken. "En dan spelen tegen Ajax en de winnende maken, ongelofelijk hè... Zo slecht waren we", zegt hij over Ajax. "En dan was hij (Grotenbreg, red.) ook nog onderweg naar de wedstrijd tegen Ajax naar de McDonalds geweest."

Grotenbreg vertelde eerder deze week dat hij in verband met werk het avondeten bij Hercules voor het duel met Ajax niet meer ging halen. Om die reden ging hij langs de fastfoodketen. In de blessuretijd maakte Grotenbreg de winnende 3-2.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering Atlas Leeuwen met alles over de Afrika Cup!