NAC presenteert aanwinst na tegenvallers uit ziekenboeg: 'Moesten snel schakelen'

NAC presenteert aanwinst na tegenvallers uit ziekenboeg: 'Moesten snel schakelen'

16 januari - 18:56
4

NAC Breda heeft Fredrik Oldrup Jensen opgepikt uit Noorwegen. De Parel van het Zuiden speelt met de komst van de dertigjarige middenvelder in op de blessures van Javier Vet en Clint Leemans.

Maandag maakte NAC de komst van Oldrup Jensen bekend. De voormalig Noors jeugdinternational was transfervrij, nadat zijn contract af is gelopen bij Vålerenga. Die ploeg degradeerde in 2023 naar het tweede niveau in Noorwegen. In Breda tekent Oldrup Jensen voor anderhalf jaar, met een optie voor nog een jaar.

Wedden

Meer odds

Op de clubsite vertelt technisch directeur Peter Maas over de nieuwste aanwinst van NAC. "Doordat we het helaas langere tijd moeten stellen zonder Clint Leemans en dit seizoen helemaal geen beroep meer kunnen doen op Javier Vet, werden we op de positie van controlerende middenvelder ineens heel dun bezet. Daarom moesten we snel schakelen."

"Fredrik is een speler die we al langere tijd volgen", gaat Maas verder. "Hij beschikt over het profiel om de organisatie te bewaken. Bovendien kan hij ook in het centrum van de defensie prima uit de voeten."