Spelers en aanhang Antwerp steunen Overmars met spandoek: 'Tekent deze club'

Spelers en aanhang Antwerp steunen Overmars met spandoek: 'Tekent deze club'

21 januari - 20:42
119

De spelers en supporters van Royal Antwerp FC hebben Marc Overmars een hart onder de riem gestoken na de thuiszege op Sporting Charleroi. Op een spandoek stond de tekst 'Overmars, voor altijd achter je'.

Het spandoek werd voor de wedstrijd ontrold door de aanhang van Antwerp en na de 4-1 overwinning haalden de spelers van de thuisploeg het doek nog even samen vast.

Overmars kreeg onlangs een wereldwijde schorsing aan zijn broek van de FIFA, vanwege grensoverschrijdend gedrag tijdens zijn periode als technisch directeur van Ajax. In Antwerpen is men het daar niet mee eens.

"Wat de spelers gedaan hebben, tekent deze club", reageerde Mark van Bommel na de wedstrijd. "Weet je, iedereen hier steunt elkaar in goede en in slechte tijden. Van wat ik hoor, was dat al het geval toen ze nog in Tweede Klasse voetbalden. Antwerp is een rauwe club. Maar ze staan hier achter iedereen die voor de club werkt. Dat is wel mooi én vooral: het komt niet zo vaak voor."

Het is nog onduidelijk wanneer de schorsing van Overmars ingaat en of de technisch directeur tegen de FIFA-straf in beroep kan gaan. De vijftigjarige technisch directeur doet de komende periode in elk geval geen werkzaamheden voor Antwerp.