KNVB maakt datum deel drie trilogie bekend: uitfans Fortuna gecompenseerd

KNVB maakt datum deel drie trilogie bekend: uitfans Fortuna gecompenseerd

22 januari - 15:13
16

De wedstrijd tussen Almere City en Fortuna Sittard kent een nieuwe datum. Afgelopen weekend werd het Eredivisie-duel een paar minuten voor aanvang afgelast, door de slechte staat van het veld in het Yanmar Stadion.

Almere en Fortuna speelden vorige week al in Flevoland tegen elkaar in de KNVB Beker. Afgelopen zaterdag maakten de fans uit Sittard nogmaals de reis van 200 kilometer en deze week staan beide ploegen voor de derde keer tegenover elkaar. Op woensdag 24 januari om 18.45 wordt er afgetrapt, zo hebben alle betrokken partijen gezamenlijk besloten.

'In samenspraak met Almere City worden de kosten van de uitfans van de wedstrijd van afgelopen zaterdag in totaliteit gecompenseerd', schrijft Fortuna op de officiële kanalen. De supporters die afgelopen zaterdag een ticket hadden, kunnen kosteloos naar het duel van woensdag.

Isitan Gün, de eigenaar van Fortuna, sprak het voorbije weekend al zijn afschuw uit over de kapotte veldverwarming bij Almere. 'Eredivisie, stop met die bullshit en steek wat professionaliteit op van La Liga en andere competities. Dit is een grap', schreef hij op Instagram.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!