Fortuna-eigenaar Gün haalt keihard uit naar Eredivisie: 'Stop met die bullshit'

Fortuna-eigenaar Gün haalt keihard uit naar Eredivisie: 'Stop met die bullshit'

20 januari - 23:18
86

Isitan Gün, de eigenaar van Fortuna Sittard, is zaterdagavond leeggelopen via Instagram. Gün spuwt zijn gal, nadat de uitwedstrijd tegen Almere City op het laatste moment werd afgelast. Na de bekerloting laat hij opnieuw van zich horen.

Almere en Fortuna hadden de warming-up er al op zitten, toen er nog een streep door het duel werd gezet. 'Een club die zijn verwarming niet op orde krijgt, sinds donderdag al niet. Dit ondanks onze waarschuwingen', foetert Gün op social media. 'Eredivisie, stop met die bullshit en steek wat professionaliteit op van La Liga en andere competities. Dit is een grap', meent hij.

Fortuna speelde woensdag al in het Yanmar Stadion in het kader van de KNVB Beker. Een dag later werd er gewaarschuwd voor het slechte veld in Flevoland. Maandag wordt duidelijk wanneer de wedstrijd wordt ingehaald.

Bekerloting
Zaterdagavond werd de loting voor de kwartfinales van de KNVB Beker verricht en Fortuna mag afreizen naar het hoge noorden, waar een ontmoeting met FC Groningen wacht. Gün is niet te spreken over de loting, aangezien het wederom een uitduel betreft. 'Vier uitwedstrijden op rij in de beker. Geen zorgen, we zullen de halve finales bereiken, maar alle f*cking dingen die de KNVB doet zijn verkeerd. Doe eens normaal. Genoeg is genoeg.'