Noslin bevestigt vertrek bij Fortuna Sittard: 'Ik vlieg morgen naar Italië'

Noslin bevestigt vertrek bij Fortuna Sittard: 'Ik vlieg morgen naar Italië'

20 januari - 22:06
23

Tijjani Noslin heeft naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste wedstrijd voor Fortuna Sittard gespeeld. De 24-jarige aanvaller vertelt in Almere, waar het duel met Almere City werd afgelast, dat hij zondag naar Italië vliegt om zijn transfer af te ronden.

Noslin gaat verkassen naar Hellas Verona, dat voormalig FC Groningen-aanvaller Cyril Ngonge voor een miljoenenbedrag verkocht aan SSC Napoli. "Als het goed is ga ik nu naar Italië voor de medische keuring en de laatste contractbesprekingen. En als mijn handtekening dan is gezet, ben ik speler van Hellas Verona", zegt Noslin tegen ESPN.

"Ik ben heel trots, maar ik denk dat ik pas echt heel trots kan zijn op het moment dat ik mijn handtekening heb gezet", gaat Noslin verder. "Tot die tijd ben ik ook gewoon nog speler van Fortuna." De buitenspeler zou ook gewoon in actie komen tegen Almere. "Dat is tussen de clubs besproken. En ik wilde ook graag spelen, om zo goed mogelijk afscheid te kunnen nemen."

Het carrièrepad van Noslin is niet alledaags. Niet lang geleden speelde hij nog bij de amateurs. "Ik geloof in God en denk dat alles gebeurt met een reden. Ik vlieg morgen naar Italië, maandag is dan de contractbespreking en de medische keuring. Als dat allemaal goed gaat, ben ik vanaf dan speler van Hellas."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!