'Transfer lonkt voor Bazoer: buitenlandse clubs melden zich bij AZ'

'Transfer lonkt voor Bazoer: buitenlandse clubs melden zich bij AZ'

24 januari - 16:55
116

Riechedly Bazoer zou zo maar eens aan zijn laatste dagen in Alkmaar bezig kunnen zijn. Het Deense Brondby IF zou zich namelijk bij AZ hebben gemeld voor de centrale verdediger, die ook belangstelling geniet uit Italië en Duitsland. Dat meldt Voetbal International.

Bazoer ligt in Alkmaar nog vast tot de zomer van 2025. Waar hij vorig seizoen nog niet altijd verzekerd was van een basisplaats, is hij dit seizoen een vaste waarde bij AZ. De inmiddels ontslagen Pascal Jansen posteerde de multifunctionele Bazoer steevast centraal achterin. Het lijkt dan ook niet aannemelijk dat de Alkmaarders hem zonder slag of stoot zullen laten gaan.

Indien Bazoer naar het buitenland vertrekt, dan zal het niet voor het eerst zijn dat hij buiten Nederland actief is. Na onder Frank de Boer te zijn doorgebroken bij Ajax, mocht hij van Peter Bosz vertrekken uit Amsterdam. Bazoer trok daarop naar VFL Wolfsburg, waarna hij ook nog voor FC Porto uitkwam. Daarna keerde hij terug naar Nederland. In eerste instantie werd hij verhuurd aan FC Utrecht, waarna Vitesse hem definitief overnam.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!