Geloof in Seun of God, bizarre reeks Groningen en de vorm van ADO: het KKD-rijtje!

Geloof in Seun of God, bizarre reeks Groningen en de vorm van ADO: het KKD-rijtje!

26 januari - 14:00

ADVERTORIAL - Het is weer vrijdag en dat betekent dat er een nieuwe speelronde in de Keuken Kampioen Divisie begint. Onder meer FC Groningen, De Graafschap en ADO Den Haag komen in actie tijdens de in totaal zes wedstrijden die worden gespeeld. VoetbalPrimeur heeft weddenschappen geselecteerd die je los of in een combinatie zou kunnen spelen op Unibet!

FC Groningen - Jong AZ: beide teams scoren en Groningen wint de wedstrijd (3.05)

FC Groningen degradeerde maanden geleden uit de Eredivisie en beleefde een belabberde start in de KKD, maar de club krijgt het met de week steeds beter op de rit. De Trots van het Noorden verloor voor het laatst op 29 oktober 2023 en is dus bezig aan een ongekende reeks. Met acht punten achterstand op de plek twee is de hoop op directe promotie nog altijd levend. 

Dan moet er wel gewonnen worden van Jong AZ. De beloften van de Alkmaarders deelden afgelopen maandag een pak slaag uit aan FC Dordrecht (5-1). Dat valt onder meer te verklaren door een oplevende Ernest Poku, die er naar alle waarschijnlijkheid vanavond niet bij zal zijn omdat AZ tegen sc Heerenveen in de Eredivisie speelt. Toch houdt Jong AZ met bijvoorbeeld een Mexx Meerdink genoeg kwaliteit over om een doelpunt te kunnen maken. Op Unibet staat een odd van 3.05 voor wanneer Groningen de wedstrijd wint, maar ook Jong AZ weet te scoren.

De Graafschap - VVV-Venlo: Ralf Seuntjens maakt een doelpunt (1.92)

Met De Graafschap tegen VVV-Venlo staat er een duel tussen de nummer vier en negen van de KKD op het programma. Dat is een mooi affiche voor Ralf Seuntjens, één van de nieuwste aanwinsten van de Superboeren. Na enkele jaren in Japan te hebben gebivakkeerd keerde de spits terug op het oude nest en speelt hij nu met VVV tegen een andere club waar hij ooit onder contract heeft gestaan.

Seuntjens liet de afgelopen weken meteen van zich spreken. The Seun of God had slechts enkele minuten nodig om een assist te leveren in het duel van De Graafschap met ADO Den Haag en een week later maakte hij de enige treffer in het uitduel met FC Eindhoven. Afgelopen maandag mocht Seuntjens voor het eerst in de basis starten in het met 4-2 gewonnen duel van Jong PSV, maar na 55 minuten werd hij gewisseld. Of Seuntjens ook tegen VVV in de basis start is de vraag, maar Unibet heeft een odd van 1.92 voor één doelpunt van hem staan.

ADO Den Haag - FC Emmen: beide teams scoren en ADO wint (2.00)

Met ADO Den Haag tegen FC Emmen hebben we een wedstrijd tussen de nummer drie en tien van de KKD op de planning staan. De laatste vijf thuiswedstrijden verloor ADO niet en dat was niet tegen de minste clubs: Jong FC Utrecht (6-0), Willem II (1-1), NAC Breda (3-1) Sparta Rotterdam (beker, 2-0) en De Graafschap (5-3) gingen niet met de volle buit naar huis.

Emmen zit op zijn zachtst gezegd in een mindere flow dan ADO. De Drenthenaren gingen al slecht het jaar uit en ook 2024 is nog niet wat het moet zijn. De laatste vijf wedstrijden in de KKD gingen stuk voor stuk verloren, ondanks dat er over het algemeen wel een doelpunt wordt meegepikt. Unibet heeft een odd van 3.70 staan voor wanneer ADO wint en beide teams scoren.

De combo

Wint FC Groningen met minimaal één tegengoal, maakt Seuntjens een doelpunt tegen zijn oude club VVV en gaat ook ADO met één tegengoal en een overwinning aan de haal? Dan win je 21.67 keer je inzet op Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.