'Ajax toont interesse in Servisch toptalent: stevige concurrentie uit buitenland'

'Ajax toont interesse in Servisch toptalent: stevige concurrentie uit buitenland'

26 januari - 09:21
37

Ajax volgt de verrichtingen van het Servische toptalent Nebojsa Grujic met bovengemiddelde belangstelling. De Amsterdammers ondervinden echter de nodige concurrentie in de strijd om de veertienjarige aanvaller, zo meldt Ajax Showtime.

Grujic speelt zijn wedstrijden in de O15 van Rode Ster Belgrado. Hoewel de Serviër op alle posities voorin kan spelen, zou hij als linksbuiten het best op zijn plek zijn. Op internationale toernooien in Rusland en Italië werd de jongeling reeds verkozen tot beste speler. Bovendien is hij topscorer van zowel zijn nationale competitie als het jeugdelftal van Servië waar hij voor uitkomt.

Naast Ajax zouden ook Tottenham Hotspur, Fiorentina, KRC Genk, Benfica en Red Bull Salzburg hun ogen hebben gericht op het talent van Rode Ster. De lichting waarvoor Grujic in aanmerking komt beschikt bij Ajax momenteel nog niet over een surplus aan aanvallende talenten, wat de interesse vanuit Amsterdam vergroot. Gezien de grote concurrentie lijkt het echter niet vanzelfsprekend dat het van een overstap zal komen.