PSV moet rug rechten na penaltymoment: verhoogde odds bij TOTO voor zege op 'Ally'

PSV moet rug rechten na penaltymoment: verhoogde odds bij TOTO voor zege op 'Ally'

27 januari - 15:00 Laatste update: 14:56

ADVERTORIAL - PSV staat na een hectische week weer met beide benen op de grond. Na een gelijkspel tegen FC Utrecht en de bekeruitschakeling tegen Feyenoord moet de voetbalmachine van Peter Bosz weer worden aangezet. TOTO staat klaar met een fraaie actie: pak 50x je inleg wanneer PSV van Almere City FC wint!

PSV weer wakker na foutloze droom

PSV sloot de eerste seizoenshelft foutloos af en dat mocht men in Eindhoven weten: verhalen over de treble en een foutloos seizoen werden zachtjes ingefluisterd. Na het gelijkspel tegen Utrecht en de bekeruitschakeling tegen Feyenoord weet PSV echter weer waar het aan toe is: de ploeg van Bosz mag de tegenstander niet meer onderschatten. Een ongeslagen seizoen is nog altijd haalbaar voor de ploeg die pas twee punten verspeelde in de competitie.

De Eindhovenaren hebben in Almere City een ideale tegenstander: de promovendus, die nu dertiende staat, zal als voorbeeld gelden in het Philips Stadion om de ruime zeges weer te herstellen. 

Zo werkt de actie van TOTO

Ga naar de website van TOTO via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd PSV - Almere City en zet in op 'Reguliere speeltijd: PSV'.

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Weet PSV de zegereeks weer te hervatten? Dan pak je €50! Wordt er gelijkgespeeld of verloren in eigen huis? Dan verlies je €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.