Sneijder lyrisch over 'Feyenoord-motor': 'Speelt niet lang meer in Nederland'

Sneijder lyrisch over 'Feyenoord-motor': 'Speelt niet lang meer in Nederland'

29 januari - 20:51
54

Wesley Sneijder is lovend over de ontwikkeling van Quinten Timber. De recordinternational van het Nederlands elftal is van mening dat de middenvelder uitgroeit tot een van de dragende krachten bij Feyenoord.

Timber maakte vorige week de enige goal in de achtste finales van de KNVB Beker tegen PSV. "Die jongen is echt stappen aan het maken", zegt Sneijder bij Veronica Offside bij het zien van beelden van de Feyenoorder tegen PSV. "Hij is de motor op het middenveld. Hij is de belangrijkste man. Waar je ziet dat anderen even wegvallen - Wieffer en Gimenez - is hij degene die opstaat."

"Hij gaat ook nog eens scoren en de juiste passes geven met de juiste snelheid", gaat Sneijder verder. "Dat ontbrak eerst. Nu gaat hij goed voetballen." De voormalig topmiddenvelder rekent er niet op dat Timber nog lang bij Feyenoord speelt. "Hij zal niet lang meer op de Nederlandse velden rondlopen."

Afgelopen zomer werd de marktwaarde van Timber nog getaxeerd op acht miljoen euro. Inmiddels is hij 22 miljoen euro waard. Zijn contract bij Feyenoord loopt nog door tot de zomer van 2026.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!