'Concurrentie loopt op: buitenlandse club klapt over PSV-bod op Driouech heen'

'Concurrentie loopt op: buitenlandse club klapt over PSV-bod op Driouech heen'

31 januari - 07:37 Laatste update: 08:18
98

Minimaal één buitenlandse club lijkt bereid het bod van PSV op Couhaib Driouech te toppen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad op de een na laatste dag van de transferwindow. De Eindhovenaren zullen nog flink moeten onderhandelen willen ze de buitenspeler van Excelsior daadwerkelijk binnenhalen. 

Op dit moment zitten de onderhandelingen muurvast. Excelsior wil minimaal vijf miljoen euro voor Driouech, maar PSV is bereid om slechts twee miljoen euro te betalen. Die twee bedragen liggen dus nog flink uit elkaar en in dat gat zou een buitenlandse club zijn gesprongen. Om welke club het gaat is onbekend, maar die ploeg zou bereid zijn drie miljoen euro te betalen. De voorkeur van Excelsior gaat sowieso uit naar een zomertransfer.

Driouech zelf zou de stap naar PSV in ieder geval erg graag willen maken. Het contract van de 21-jarige Haarlemmer loopt nog tot de zomer van 2025 en dus kan Excelsior hem aan zijn contract houden. Feyenoord zou de situatie rond Driouech ook nadrukkelijk in de gaten houden. Het doorzetten van PSV hangt vooralsnog af van Yorbe Vertessen, als hij terugkomt dan heeft de club Driouech niet nodig. Als de Haarlemmer echter naar Eindhoven komt, dan kan de Belg alsnog bij Union Berlin tekenen.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!