'PSV bereid verder te gaan voor Driouech, Excelsior kan recordtransfer ruiken'

'PSV bereid verder te gaan voor Driouech, Excelsior kan recordtransfer ruiken'

31 januari - 23:35 Laatste update: 23:53
103

PSV is bereid dieper in de buidel te tasten voor Couhaib Driouech. Volgens Rik Elfrink, journalist van het Eindhovens Dagblad, vindt de koploper van de Eredivisie het oké om 'iets meer' dan drie miljoen euro te betalen voor de aanvaller van Excelsior

PSV bood eerder op de dag nog 2,1 miljoen euro voor Driouech, voor wie Excelsior eigenlijk vijf miljoen euro wilde ontvangen. Beide partijen lagen dan ook ver uit elkaar, maar nu zit er wat meer schot in de zaak. De Eindhovenaren zijn inmiddels bereid om meer dan drie miljoen euro te betalen voor de vleugelaanvaller. 

Wedden

Meer odds

Of dat genoeg is om Excelsior overstag te laten gaan, zal de komende 24 uur moeten gaan blijken. Wat wel duidelijk is, is dat de Kralingers een recordtransfer kunnen gaan boeken. Die eer staat nu nog op de naam van spits Thijs Dallinga, die in de zomer van 2022 voor 2,5 miljoen euro naar Toulouse trok. 

De originele vraagprijs van Excelsior (vijf miljoen) gaat PSV niet op tafel leggen. Dat vindt de club simpelweg een te hoog bedrag. Enige nood is er echter wel in Eindhoven, aangezien Yorbe Vertessen al in Berlijn zit én omdat Noa Lang geblesseerd is geraakt. 

Ondertussen heeft Feyenoord zich gepresenteerd als mogelijke kaper op de kust. Arne Slot en co. lijken vanwege tijdsnood toch niet aan de haal te kunnen gaan met Luciano Rodríguez, waarna besloten is door te schakelen naar Driouech. Welke Nederlandse topclub de voorkeur heeft van de aanvaller zelf, is onbekend.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!