'Na PSV ook Italiaanse en Engelse interesse voor Manhoef, vertrek is bespreekbaar'

'Na PSV ook Italiaanse en Engelse interesse voor Manhoef, vertrek is bespreekbaar'

31 januari - 20:47 Laatste update: 20:58
29

Na de kortstondige interesse van PSV heeft ook Palermo en Stoke City Million Manhoef nadrukkelijk op de korrel. Dat wordt woensdagavond gemeld door Tubantia, dat zich baseert op bronnen rondom Vitesse. De Arnhemmers staan open voor een vertrek van de vleugelaanvaller, maar er moet wel een bedrag van richting de 4 miljoen euro op tafel worden gelegd. 

Vitesse heeft een exit van de 22-jarige Manhoef lang tegengehouden. Trainer Edward Sturing ziet in hem immers een belangrijke schakel. Tegelijkertijd is de financiële nood hoog bij de degradatiekandidaat. Om die reden is Vitesse bereid te praten over een vertrek. 

Hoe groot de interesse vanuit Palermo en Stoke ook is, het is uiteindelijk aan Manhoef om te bepalen of hij naar één van die twee clubs wil. Hij moet oren hebben naar een stap naar het Championship of naar de Serie B. Palermo staat momenteel vijfde, terwijl nummer negentien Stoke strijd om handhaving. 

Manhoef werd eerder op de dag nog even in verband gebracht met PSV. Die interesse was echter van (zeer) korte duur. Inmiddels is duidelijk dat de Eindhovenaren nog altijd overwegen om voor Excelsior-aanvaller Couhaib Driouech te gaan. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!