Zaakwaarnemer Driouech verklaart cryptische hint: 'Goed om kenbaar te maken'

Zaakwaarnemer Driouech verklaart cryptische hint: 'Goed om kenbaar te maken'

2 februari - 06:52
47

Annas El Ghouche, de zaakwaarnemer van Couhaib Driouech, geeft tekst en uitleg bij zijn cryptische post op Instagram. De agent plaatste op Deadline Day een foto van een ticket van de wedstrijd Feyenoord - PSV.

Driouech was onderwerp van gesprek tijdens het slot van de transferperiode. Zowel PSV als Feyenoord hengelde naar de handtekening van de 21-jarige aanvaller, die het seizoen afmaakt bij Excelsior. Toen de onderhandelingen nog aan de gang waren, liet El Ghouche van zich horen. "Toevallig waren wij naar die wedstrijd, Driouech en ik", zegt hij bij ESPN, doelend op de bekerwedstrijd van 24 januari.

"Het is natuurlijk een mooie pot om naar te kijken en wie wil er nou niet naar De Kuip. Toen stak ik vandaag (donderdag, red.) mijn hand in mijn zak en had ik dat kaartje nog bij me. Toen zag ik dat het in het nieuws alle kanten opging en toen dacht ik dat het wel goed was om kenbaar te maken dat beide partijen een optie zijn. Sommigen waardeerden het en anderen misschien minder."

Ik plaatste dat, omdat we al die tijd wel het gevoel hadden dat het goed zou komen", gaat El Ghouche verder. "Het is een complexe situatie geweest, waarbij iedereen is meegenomen in de mogelijkheden die er waren. Het is dan supersneu als het niet doorgaat, want je wil het zo graag voor hem. Als het niet lukt, moet je dat dan ook accepteren."