FC Twente hoopte op transferstunt: 'Het zou raar zijn als ik hem niet bel'

FC Twente hoopte op transferstunt: 'Het zou raar zijn als ik hem niet bel'

2 februari - 21:26
39

FC Twente versterkte zich deze winter met Myron Boadu, maar de Tukkers hebben ook een voorzichtige poging gewaagd voor Wout Weghorst. Technisch directeur Arnold Bruggink onthult dat hij Weghorst heeft gebeld, maar dat liep op niets uit.

Door de recordtransfer van Manfred Ugalde moest Twente afgelopen maand plotseling op zoek naar een nieuwe spits. Op Deadline Day werd Boadu - die op huurbasis overkwam van AS Monaco - uiteindelijk gepresenteerd. "Maar we hebben ook nog iemand anders gepolst", begint Bruggink geheimzinnig bij De Oosttribune van RTV Oost.

"Wie? Nou, dat gaat over Wout Weghorst", zegt Bruggink vervolgens. "Het is bekend dat hij enorm graag voor FC Twente wil spelen. Het zou dan wel raar zijn als ik hem dan niet bel, maar zijn komst was op dit moment nog onhaalbaar. Uiteraard moet je het wel vragen."

Weghorst is momenteel speler van TSG Hoffenheim, dat hem huurt van Burnley. De Oranje-international was dit seizoen vijf keer trefzeker in vijftien competitieduels voor de nummer acht van de Bundesliga.