Waarom Meerdink een tweede lichtpunt kan zijn in het duistere seizoen van Vitesse

Waarom Meerdink een tweede lichtpunt kan zijn in het duistere seizoen van Vitesse

7 februari - 16:00

ADVERTORIAL - De eerste kwartfinale van nieuw seizoen in de KNVB-beker is achter de rug. Vandaag worden er met Feyenoord - AZ en SC Cambuur - Vitesse nog twee gespeeld en op laatstgenoemde gaan we haarfijn inzoomen. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Mexx Meerdink, de jonge spits waar ze de hoop op vestigen in Arnhem.

De KNVB-beker: lichtpunt in de duisternis voor Vitesse

Het seizoen van Vitesse verloopt tot nu toe dramatisch. Na twintig speelronden dragen de Arnhemmers nog altijd de rode lantaarn in de Eredivisie. Gelukkig voor de ploeg van interim-trainer Edward Sturing verloopt de bekercampagne wat meer florissant. Groene Ster, sc Heerenveen en AFC werden achtereenvolgens uitgeschakeld. Nu wacht Cambuur in de kwartfinale van het toernooi.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier en profiteer van de welkomstbonus waarbij je met €50 aan FreeBets kan gaan spelen!

Hoopgevende Meerdink één van vele wintermutaties

Bij Vitesse beseffen ze maar al te goed dat het toch echt twee voor twaalf is. Naast de in de Eredivisie op sportief gebied tegenvallende resultaten, zitten ze ook qua financiën in een benarde positie. Mede daardoor werd smaakmaker Million Manhoef van de hand gedaan, maar werden er wat noodverbanden aangelegd met inkomende huurtransfers. Meerdink, het veelbelovende talent in de spits bij AZ, is daar het grootste voorbeeld van.

Het schort aan goals in Arnhem, maar met Meerdink hoopt Vitesse die problemen op te gaan lossen. De 20-jarige spits, die zichtbaar gelukkig is om in de GelreDome te mogen spelen, mocht afgelopen zondag gelijk starten tegen Go Ahead Eagles. Meerdink kwam niet tot scoren, maar maakte toch wel een frisse, bedrijvige indruk. De drie schoten die hij in totaal heeft gelost, waren allemaal tussen de palen.

De odd

Het veelbelovende debuut van Meerdink is ook Unibet opgevallen. De bookmaker heeft een mooie odd rondom de spits in petto. Voor één goal van Meerdink tegen Cambuur staat een odd van 3.65. Mocht je de weddenschap willen spelen, let er dan wel op dat deze geldt voor de reguliere speeltijd. Een doelpunt van Meerdink in de verlenging of in de strafschoppenserie telt dan niet.

Klik hier om de weddenschap van Meerdink te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.