'Feyenoord neemt geen risico met Timber: duel met Sparta en Roma op de tocht'

'Feyenoord neemt geen risico met Timber: duel met Sparta en Roma op de tocht'

9 februari - 08:17 Laatste update: 08:44
56

Feyenoord mag geen risico nemen met de blessure van Quinten Timber. De middenvelder liep in de wedstrijd tegen AZ een zware hersenschudding op en daarom moet hij enkele dagen rust nemen. De wedstrijden tegen Sparta en AS Roma staan daarmee op de tocht. 

Volgens De Telegraaf wordt vrijdag bepaald hoe zwaar de hersenschudding precies is en hoe lang de middenvelder niet mee kan doen. De wedstrijd van aanstaande zondag tegen Sparta lijkt op dit moment sowieso te vroeg te komen. Of hij op tijd terug is voor de Europa League-wedstrijd tegen AS Roma is nog maar de vraag. De Rotterdammers willen onder geen beding risico nemen met Timber.

Timber kreeg in de wedstrijd tegen AZ een bal in zijn gezicht, waarna hij naar het gras ging. De middenvelder moest met een brancard van het veld en trainer Arne Slot kwam daarna met een angstaanjagende update. Timber zou bij kennis zijn geweest, maar hij wist niet meer waar hij was en wat de uitslag van de wedstrijd was. Ook Gernot Trauner viel geblesseerd uit tegen PSV. De Oostenrijker zal er enkele weken uit zijn met een hamstringblessure.