Slot deelt update over Timber na blessure: 'Hij wist niet meer wat de uitslag was'

Slot deelt update over Timber na blessure: 'Hij wist niet meer wat de uitslag was'

7 februari - 23:50 Laatste update: 8 februari - 00:00
49

Arne Slot heeft een update gegeven over de gewisselde Quinten Timber en Gernot Trauner. Beide spelers werden met een kwetsuur naar de kant gehaald, waarbij het bij eerstgenoemde zelfs vrij ernstig leek. Slot vertelde na de wedstrijd met AZ om welke blessures het gaat bij de twee en hij noemt nog een derde Feyenoorder die niet okselfris is.

"Timber heeft een zware hersenschudding opgelopen", vertelde Slot over de middenvelder die een bal in zijn gezicht kreeg, waardoor hij met een brancard van het veld moest. "Hij is bij kennis. Maar hij wist niet waar hij was en wat de uitslag was. Naar het zich nu laat aanzien gaat het dus om een zware hersenschudding. Op het moment dat je hem ziet wegvallen, ga je andere dingen denken. Dan valt een zware hersenschudding mee, maar het was naar om te zien."

Wat betreft Trauner is het een probleem in zijn been. Tijdens de wedstrijd was een gesprekje tussen Slot en de Oostenrijker al hoorbaar en na de wedstrijd bevestigde de trainer die kwetsuur. "Trauner heeft inderdaad een hamstringblessure." Trauner kende sowieso een ongelukkige avond, aangezien zijn eerste goal voor Feyenoord werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Maar niet alleen Timber en Trauner zitten met een blessure bij Feyenoord. Slot vertelde na het gewonnen duel met AZ, dat ook Thomas van den Belt in de lappenmand zit. De middenvelder die werd gehaald van PEC Zwolle kampt net als Trauner met een hamstringblessure. Van den Belt zal de komende weken niet inzetbaar zijn, aldus Slot.