Almere strikt international met Champions League-ervaring: 'Eredivisie boeit mij'

Almere strikt international met Champions League-ervaring: 'Eredivisie boeit mij'

9 februari - 17:20 Laatste update: 17:20
50

Almere City heeft zich versterkt met de 26-jarige Adi Nalic. De middenvelder annex aanvaller komt transfervrij over van Hammarby FF en tekent een contract voor 2,5 jaar in Flevoland.

Nalic beschikt over zowel de Bosnische als de Zweedse nationaliteit. Zijn hele carrière speelde zich tot op heden af in Zweden, zijn interlands speelt hij voor Bosnië & Herzegovina. Tot op heden kwam Nalic negen keer uit voor zijn land. Op clubniveau werd hij twee keer landskampioen met Malmö FF, waar hij ook de Zweedse beker mee won. Voor Malmö speelde Nalic in totaal 74 wedstrijden, waarvan tien in de Champions League.

"Ik heb de afgelopen tijd met veel clubs gesproken over waar ik mijn loopbaan wil vervolgen", zegt Nalic op de clubsite van Almere. "De Nederlandse competitie boeit mij, omdat er mooi en aanvallend voetbal wordt gespeeld. Van de clubs die ik gesproken heb, stak Almere City FC er bovenuit als een jonge en ambitieuze club."

Technisch manager Johan Hansma is blij met de komst van Nalic. "Met Adi halen we een brok ervaring en creativiteit in huis. Voor ons is het een buitenkans om deze speler aan te trekken. Het verhaal over onze club en de manier waarop wij spelen en hem willen gebruiken trok hem zeer aan."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!