Driouech ondervindt naweeën van afgeketste transfer naar PSV: 'Tikkie gehad'

Driouech ondervindt naweeën van afgeketste transfer naar PSV: 'Tikkie gehad'

10 februari - 19:01
40

Het afketsen van zijn Deadline Day-transfer is Couhaib Driouech niet in de koude kleren gaan zitten. Deze week heeft hij een extra vrije dag gekregen van Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen.

Driouech was vorige week donderdag al in Eindhoven, toen zijn gewenste overstap van Excelsior naar PSV niet doorging. Een dag later stond de vleugelaanvaller in de basis tegen Almere City FC (2-1 verlies) en leek hij de knop te hebben omgezet, maar vervolgens kwamen de naweeën.

"Hij appte mij zondagavond, terwijl ik uit eten was met mijn familie", vertelt Dijkhuizen bij ESPN. "Trainer, hoe is het? Dus ik dacht: nou, nu komt er iets. Ik zou toch wel een dagje extra willen. Hij heeft het allemaal laten bezinken en heeft natuurlijk een tikkie gehad..."

Dijkhuizen vond het geen enkel probleem om de wens van Driouech in te willigen. "Maandag heeft hij een vrije dag gehad en vanaf donderdag was hij er weer helemaal bij, stond hij aan en bracht hij weer kwaliteit. Ik zie aan Couhaib dat hij er nu meer bij is dan vorige week."

Benieuwd hoe data een rol speelt in Europese toptransfers? Check #DoneDeal!