Gijp verbijsterd door Ajacied: 'Loopt erbij alsof hij er geen zin in heeft'

Gijp verbijsterd door Ajacied: 'Loopt erbij alsof hij er geen zin in heeft'

13 februari - 10:15 Laatste update: 11:03
69

René van der Gijp is erg verbaasd over Ajax-back Borna Sosa. De voormalig speler van onder andere PSV zat met verbijstering naar het spel van de Amsterdammers tegen sc Heerenveen te kijken.

"Die linksback loopt erbij alsof hij er geen zin in heeft", doelt Van der Gijp op Sosa. "Het is echt niet om aan te zien. Sosa loopt er echt bij alsof hij wil zeggen: 'Wat ben ik hier aan het doen, joh?'", aldus de oud-prof aan de talkshowtafel van Vandaag Inside.

Wedden

Meer odds

Van der Gijp begreep ook niks van de veldbezetting bij de Amsterdammers. "Als je nou naar Ajax zit te kijken, dan heb je een middenvelder van Heerenveen die wordt aangespeeld. Dan gaan de drie middenvelders van Ajax daar vervolgens op af. Daardoor staan er dus twee man vrij. Dat kan toch niet?"

In Friesland stond de Kroatische linksback voor de elfde keer in de basis bij Ajax. De afgelopen maanden gaf John van 't Schip meestal de voorkeur aan de jonge Ar'Jany Martha, maar vanwege een periode van mindere vorm moest Martha zondag genoegen nemen met een plek op de bank.

Beluister de nieuwste #DoneDeal met special guest El Karouani! Check #DoneDeal!