Herstelde Vinícius gaat vrolijk verder met excelleren en treft Leipzig

Herstelde Vinícius gaat vrolijk verder met excelleren en treft Leipzig

13 februari - 15:30 Laatste update: 15:46

ADVERTORIAL - Real Madrid deed in de afgelopen speelronde zeer goede zaken in de Primera División en staat vanavond tegenover RB Leipzig in de achtste finales van de Champions League. De Koninklijke zijn torenhoog favoriet tegen Die Roten Bullen en bookmaker Unibet staat klaar met hoge odds voor een hoofdrol van Vinícius Jr! 

Vini back in business voor Real

Tussen november en januari moest Real Madrid de Braziliaanse sterspeler missen, maar Vinícius heeft zijn terugkeer succesvol afgerond. In zijn laatste vier duels was de aanvaller goed voor drie doelpunten en drie assists. Ook tegen nummer twee Girona ging het van een leien dakje voor de speler met een goal en twee assists. Recordwinnaar Real doet het altijd goed in de Champions League en kan de eerste stap naar de volgende beker zetten in het tweeluik met Leipzig. 

Vinícius was dit seizoen al goed voor twee goals en drie assists in drie groepswedstrijden van het miljardenbal en kan zich nu ook laten gelden in de achtste finales. Opent de Brazilian de score in Leipzig? Dan pak je een verhoogde odd van maar liefst zeven keer je inleg! Scoren beide ploegen en wint Real Madrid de eerste wedstrijd? Dan pak je een verhoogde odd van 4.00

Real werd sinds 2011 pas één keer uitgeschakeld in de achtste finales van de Champions League en haalde de afgelopen drie jaar altijd de halve finales. Los Blancos hebben een reputatie om hoog te houden en verloren voor het laatst in september in de eigen competitie. Speel mee met Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.