Droomtransfer naar PSV gaat in rook op: Weet je wat het is: het is gebeurd

Droomtransfer naar PSV gaat in rook op: "Weet je wat het is: het is gebeurd"

16 februari - 11:14 Laatste update: 11:16
50

Couhaib Driouech heeft zijn afgeketste PSV-transfer achter zich gelaten. Voor de aanvaller van Excelsior is het zaak om de rug te rechten, zodat 'ze in de zomer allemaal weer terugkomen'.

Twee weken geleden ging een droomtransfer naar Eredivisie-koploper PSV in de laatste uren van Deadline Day in rook op. Inmiddels voelt Driouech zich weer de oude. "Weet je wat het is: het is gebeurd", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "Ik moet vooruitkijken. Ik kan wel blijven rouwen om het verleden, maar ik wil gewoon voetballen. Ik moet mezelf weer laten zien, zodat ze in de zomer allemaal weer terugkomen."

Driouech was er in de eerste wedstrijd van februari, tegen Almere City FC (2-1 verlies) nog niet helemaal bij. "Je zit nog vol in de emotie. De wedstrijd was een paar uur nadat de transfer niet was doorgegaan. Alleen, ik wilde er staan." Zaterdagavond wacht stadgenoot Sparta Rotterdam op Het Kasteel. Driouech: "Hopelijk kunnen we de superslechte avond tegen FC Twente (0-3 verlies, red.) rechtzetten tegen Sparta."