Veerman neemt opmerkingen Van Basten serieus: 'Hij roept dan niet zomaar wat'

Veerman neemt opmerkingen Van Basten serieus: 'Hij roept dan niet zomaar wat'

16 februari - 15:40
cw
33

Joey Veerman neemt de voetbalgerelateerde opmerkingen van Marco van Basten aan zijn adres uiterst serieus. De middenvelder van PSV probeert zich constant te blijven verbeteren. 

"Tegen Sevilla thuis hebben wij als team, niet alleen ik, veel goede aanvallen opgezet", begint Veerman tegenover Ziggo Sport. Hij wilde op een gegeven moment de bal met een hakbal richting Luuk de Jong spelen, maar dat mislukte. "Daar kwam ik net niet bij en die had ik gewoon de tribune in moeten schieten, maar dan wil ik het toch voetballend oplossen. Soms moet ik daar inderdaad iets slimmer in zijn. Want een halve minuut later schiet een tegenstander de bal op de lat.

Analist Marco van Basten was ook niet te spreken over dit moment. "Dan doet hij soms een hakbal en daar komt dan een gevaarlijke situatie uit", zo vertelde de oud-voetballer eerder. Veerman snapt deze opmerking van Van Basten. "Dat zijn voetbal gerelateerde opmerkingen. Hij legt uit wat hij bedoelt en het is niet zo dat hij zomaar roept van: Hij verliest altijd de bal! Dit zijn dingen waar je gewoon over nadenkt en dan is het zeker geen kritiek."

Veerman mag zich dinsdag 20 februari weer laten zien op het hoogste niveau. Dan staat de heenwedstrijd in de achtste finales van de Champions League tegen Borussia Dortmund op het programma in Eindhoven. Op woensdag 13 maart gaat de Eindhovenaren op bezoek in Duitsland voor de return.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ziggo Sport Voetbal (@ziggosportvoetbal)

Beluister de nieuwste #DoneDeal met zaakwaarnemer Menno Groenveld!