Bescheiden Veerman laat stilte vallen: 'Dat vind ik een klotevraag'

Bescheiden Veerman laat stilte vallen: 'Dat vind ik een klotevraag'

11 februari - 22:25 Laatste update: 22:26
26

Joe Veerman is erg blij om weer op het veld te staan bij PSV. De middenvelder moest de laatste vier Eredivisie-duels aan zich voorbij laten gaan, evenals het treffen met Feyenoord in de beker. Hoe belangrijk zijn terugkeer is, wil hij niet zeggen. 

Makkelijk vond Veerman het niet om aan de kant te staan. "Ik ben een slechte toekijker moet ik zeggen", vertelt hij voor de camera van ESPN. "Ik ben niet vaak zenuwachtig, maar als ik dan moet toekijken word ik ineens zenuwachtig. Dat wist ik niet van mezelf, maar dat is natuurlijk niet fijn."

"Of PSV niet zonder Joey Veerman kan?", vraagt hij zich hardop af. "Ik heb gelezen wat er geschreven werd in de kranten. Weet je, ik ben gewoon blij dat ik weer op het veld sta. Hopelijk kan ik snel weer belangrijk worden voor dit team."

Als de Oranje-international gevraagd wordt hoe belangrijk hij is, moet hij een antwoord schuldig blijven. "Dat vind ik een klotevraag, haha", vervolgt Veerman, die daarna een korte stilte laat vallen. "Ik denk dat ik dit seizoen wel belangrijk ben geweest voor het team. Ik denk dat ik een goed koppel vorm met Jerdy Schouten. Ik ben blij met hoe het tot nu toe gegaan is en ik wil het weer oppakken", besluit de PSV'er.