PSV kan angst inboezemen bij Dortmund met eclatante overwinning op Heracles

PSV kan angst inboezemen bij Dortmund met eclatante overwinning op Heracles

16 februari - 16:00 Laatste update: 16:10

ADVERTORIAL - PSV staat voor de verandering op vrijdag in het eigen Philips Stadion tegenover Heracles Almelo. De Eindhovenaren beleven de generale repetitie richting de Champions League-kraker met Borussia Dortmund en zullen een visitekaartje willen afgeven voor de ontmoeting met Die Schwarzgelben. Bij TOTO staan hoge quoteringen klaar voor hoofdrollen van Luuk de Jong, Johan Bakayoko en een hoge uitslag! 

Topvorm De Jong en Belgische goudmijn

PSV moest tegen Ajax nog de nodige namen missen, maar voor het duel met Heracles staan meer vaste namen weer klaar: onder meer Joey Veerman kan weer minuten maken zal het duel met de Almeloërs gebruiken om zich klaar te stomen voor de Champions League. Bij PSV staan ook Luuk de Jong en Johan Bakayoko klaar. De vedette en het talent vinden elkaar gemakkelijk in de eerste 21 speelrondes en staan vrijwel elke wedstrijd garant voor doelpunten en assists. PSV wist in het duel met FC Volendam vervolgens vijf keer te scoren. 

Bij TOTO kun je meespelen voor een hoofdrol van De Jong of Bakayoko, gepaard met Walter Benítez die de nul houdt. Wint PSV met 3-0, 4-0 of 5-0 en scoort De Jong? Dan pak je 3.85 keer je inleg! Eenzelfde score, maar met een treffer van Bakayoko, levert je zelfs 6.25 keer je inleg op.

De Jong daagt met zijn achttien treffers zelfs de topscorers van de Eredivisie uit, al helemaal vanwege de vormdip van Vangelis Pavlidis en Santiago Gimenez. Weet De Jong in beide helften te scoren? Dan pak je een quotering van 4.40

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.