'Saai' PSV getipt voor Champions League-zege op Dortmund: 'Ik houd het op 3-1'

'Saai' PSV getipt voor Champions League-zege op Dortmund: 'Ik houd het op 3-1'

19 februari - 12:22 Laatste update: 16:22
83

PSV gaat Borussia Dortmund in Eindhoven op een nederlaag trakteren, verwachten Willy en René van de Kerkhof. De PSV-iconen constateren dan hun club 'er klaar voor is'.

PSV was vrijdagavond te sterk voor Heracles Almelo (2-0), een wedstrijd waarvan René van de Kerkhof niet erg onder de indruk raakte. "Het was saai", zegt de ex-international bij Omroep Brabant. "Dortmund is een tegenstander van een heel ander kaliber. Maar ik denk dat PSV er toch wel klaar voor is. De ploeg heeft het goed gedaan, er zijn geen blessures opgelopen. Dinsdag moet het gebeuren."

Broer Willy adviseert PSV om zichzelf te blijven in de eerste ontmoeting met Dortmund in de achtste finales van de Champions League. "Je wilt natuurlijk niet van het begin af aan in de valkuil van Dortmund lopen, maar je moet thuis je eigen spel spelen: aanvallen en dan kijken hoe de tegenstander daarop reageert. Ik verwacht een heel leuke wedstrijd." René verwacht een zege met 'bescheiden cijfers': 1-0. Willy is positiever: "Ik houd het op 3-1."