Waarom Dortmund-doelman Kobel extra uit moet kijken voor PSV-middenvelder Veerman

Waarom Dortmund-doelman Kobel extra uit moet kijken voor PSV-middenvelder Veerman

20 februari - 17:30

ADVERTORIAL - Vanavond begint PSV met het duel tegen Borussia Dortmund aan de knock-out fase van de Champions League. De Eindhovenaren hopen onder andere op een opleving van Joey Veerman. Onder de noemer Uniboost Uitblinker heeft Unibet een verhoogde odd rondom de Volendammer voor je in petto!

Veerman en schieten op doel

PSV moest het na de winterstop even stellen zonder Veerman, maar heeft hem nu weer terug in optima forma. Afgelopen vrijdag liet de middenvelder tegen Heracles Almelo zien dat hij er niet vies van is om op doel te schieten. Liefst drie keer werd Heracles-doelman Michael Brouwer getest door een schot van Veerman.

De Eredivisie is natuurlijk een heel ander podium dan het podium waar PSV zich vanavond op gaat begeven. Met Dortmund treffen de Eindhovenaren een ware Champions League-tegenstander. Het betekent ook dat Veerman een nieuwe uitdaging voor zijn kiezen krijgt. De middenvelder schoot dit seizoen gemiddeld 0.82 keer op doel in alle wedstrijden die hij in het miljardenbal meespeelde. 

De odd

Unibet speelt in op de schietgrage Veerman. Voor één schot op doel van Veerman staat normaal gesproken een odd van 2.08, maar die is vanavond verhoogd naar 2.50. De odd is voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder te spelen bij Unibet.

Belangrijk om te onderstrepen: het gaat om een schot op doel, niet om slechts een doelpoging. Wanneer is er nu sprake van een schot op doel? Vanzelfsprekend bij een doelpunt, maar ook in deze gevallen: elke doelpoging die het doel in zou gaan als deze niet zou worden gestopt door de keeper en elke doelpoging die het doel in zou gaan als deze niet zou worden geblokkeerd door de laatste speler (als de keeper al is geklopt). Deze weddenschap is beschikbaar voor alle spelers van Unibet met een maximale inzet van 15 euro.

Klik hier om de Uniboost Uitblinker rondom Veerman te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.