Driessen ziet opsteker voor Oranje: 'Bij ieder Duits gevaar betrokken'

Driessen ziet opsteker voor Oranje: 'Bij ieder Duits gevaar betrokken'

21 februari - 08:34 Laatste update: 08:40
40

Valentijn Driessen denkt dat Donyell Malen in de Champions League-wedstrijd tussen PSV en Borussia Dortmund voor een goed gevoel heeft gezorgd bij bondscoach Ronald Koeman, zo schrijft de journalist in zijn column in De Telegraaf. Teamgenoot Ian Maatsen heeft volgens Driessen geen goede beurt gemaakt.

Driessen zag Malen niet alleen scoren, maar ook voor veel gevaar zorgen namens Dortmund. 'Ongetwijfeld tot genoegen van bondscoach Ronald Koeman. De Nederlander had een vrije rol en was door zijn coach Edin Terzic gevrijwaard van zijn verdedigende taken ten opzichte van Sergiño Dest. Bij ieder Duits gevaar was Malen betrokken. Waar hij bij het Nederlands elftal altijd de fletse versie van zichzelf laat zien, blijkt hij in Duitse dienst een van de grote meneren.'

Iemand die in de ogen van Driessen een mindere indruk achterliet, was Maatsen. 'Of hij verspeelde de bal of hij maakte de verkeerde keuzes. Zijn trainer nam hem nog even apart, zonder enig resultaat', zo schrijft de journalist over de verdediger die zich reeds enkele keren bij Oranje mocht voegen.