Groningen en ADO thuis haast onverslaanbaar en goals bij Utrecht: check het rijtje

Groningen en ADO thuis haast onverslaanbaar en goals bij Utrecht: check het rijtje

23 februari - 16:00

ADVERTORIAL - Het is weer vrijdag en dat betekent dat zowel de Keuken Kampioen Divisie als de Eredivisie weer begint. Onder meer FC Groningen, ADO Den Haag en FC Utrecht komen in actie. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! Dat kan met losse weddenschappen of een combinatie van de drie.

FC Groningen - Helmond Sport: Groningen wint met minimaal twee doelpunten verschil (1.86)

Met Groningen tegen Helmond Sport staat een duel tussen de nummer vier en dertien van de KKD op het programma. De Trots van het Noorden heeft een aantal lekkere weken achter de rug. Top Oss en FC Eindhoven werden met 3-0 verslagen en ook de halve finale van de KNVB-beker werd bereikt.

Ook Helmond Sport won zijn laatste wedstrijd knap met 3-1 van De Graafschap, maar mag zijn borst nat maken voor Groningen. De club is aan een thuisreeks bezig waar je u tegen zegt. De laatste zes thuiswedstrijden van Groningen in de KKD werden allemaal gewonnen. Op Unibet staat een odd van 1.86 voor wanneer Groningen met minimaal twee doelpunten verschil van Helmond Sport wint.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier en maak gebruik van de welkomstbonus waarbij je 50 euro kan verdienen wanneer Feyenoord van Almere City wint

ADO Den Haag - MVV Maastricht: ADO wint en beide teams scoren (2.50)

ADO Den Haag is dit seizoen verwikkeld in de strijd om promotie naar de Eredivisie. De Residentieclub staat na 26 speelronden op de derde plaats in de KKD. Om zicht te blijven houden op plek twee is een overwinning ten koste van MVV Maastricht meer dan nodig.

Voor eigen publiek is ADO dit seizoen bijna niet te verslaan, maar het zal wel op moeten passen voor de Limburgers. Die zijn de laatste weken flink op schot in de KKD. In de laatste tien wedstrijden wisten ze slechts één keer niet tot scoren te komen. Unibet heeft een odd van 2.50 voor wanneer MVV scoort, maar ADO wint.

FC Utrecht - Heracles Almelo: Utrecht maakt drie goals of meer (2.33)

Om af te sluiten nemen we een zijsprong naar de Eredivisie. Daarin neemt het omhoog klimmende Utrecht het op tegen Heracles Almelo. De Domstedelingen zijn bezig aan een indrukwekkende reeks waarin ze al vijftien wedstrijden ongeslagen zijn. Daar zaten veel gelijke spelen tussen, maar de laatste drie wedstrijden werden allemaal gewonnen.

Ook in de Galgenwaard weet Utrecht weer wat winnen is en vooral ook hoe je moet scoren. In de laatste twee wedstrijden tegen respectievelijk FC Volendam en Fortuna Sittard werd vier keer raak geschoten. Overkomt dit ook Heracles? Unibet heeft een odd van 2.33 voor wanneer Utrecht minimaal drie keer scoort.

De combo

Geloof je in een overwinning van Groningen met met minimaal twee doelpunten verschil, pakt ADO de overwinning maar komt ook MVV tot scoren en laat Utrecht de Galgenwaard minimaal drie keer opveren? Dan kan je de gecombineerde odd van 11.24 spelen bij Unibet.


Let op: op moment van publiceren zijn dit de odds

Klik hier om (één van) de weddenschap(pen) te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.