ED: PSV doet Babadi 'spectaculair' aanbod, Feyenoord-interesse niet 'kokend heet''

ED: PSV doet Babadi 'spectaculair' aanbod, Feyenoord-interesse niet 'kokend heet''

23 februari - 11:09 Laatste update: 11:30
142

De situatie van Isaac Babadi is volgens het Eindhovens Dagblad nog niet 'kokend heet', ofwel: een vertrek naar bijvoorbeeld Feyenoord is nog te voorkomen. PSV zet daar op in, en probeert het talent nog altijd te verleiden tot het zetten van zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis. 

Babadi staat volgens de laatste berichtgeving in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord, terwijl PSV ondertussen nog steeds probeert hem in Eindhoven te houden. De Eredivisie-koploper heeft de achttienjarige middenvelder een 'spectaculaire aanbieding gedaan' tot medio 2028. Zelf wil hij graag bij PSV blijven, maar de entourage rondom de speler blijft maar wachten. 

Het ED heeft naar aanleiding van de Feyenoord-interesse navraag gedaan, en bevestigt dat de Rotterdammers de situatie zeker in de gaten gehouden. Er is 'latente interesse', zo tekent het op. De situatie is echter nog niet 'kokend heet', waardoor de Eindhovenaren nog altijd met de speler in gesprek zijn. In Eindhoven is er ergernis om het feit dat alles zo lang duurt. 

Ondertussen heeft ook Ajax hem nog op de korrel, maar de Amsterdammes spelen volgend seizoen waarschijnlijk niet in de Champions League. Dat speelt mee voor Babadi. Een langer verblijf bij PSV ziet hij absoluut zitten, maar de zaakwaarnemers willen simpelweg de financieel meest aantrekkele situatie voor Babadi creëren. Daar is volgens hen nu nog geen sprake van. Op een akkoord is nog altijd zicht, 'maar eerder bleek dat het onderhandelen op een dun touwtje is', besluit het ED.