Grote update over Babadi: 'PSV doet geen nieuwe aanbieding meer'

Grote update over Babadi: 'PSV doet geen nieuwe aanbieding meer'

24 februari - 22:13
234

PSV gaat Isaac Babadi geen nieuwe aanbieding meer doen om zijn aflopende contract te verlengen. Volgens de Eindhovenaren is het woord nu aan de jonge spelmaker en zijn entourage. 

Kraay sprak tijdens PSV - PEC met technisch directeur Earnest Stewart en hij citeert de Amerikaan bij ESPN. "We hebben hem meerdere keren een aanbieding gedaan. Een paar weken geleden de laatste keer. Daar houden we het ook bij. Wij doen geen aanbiedingen meer. Wil hij blijven, samen met zijn entourage, dan moeten ze naar ons komen. Wij gaan niet meer naar hen", zo vertelt de verslaggever.

Wedden

Meer odds

Volgens Kraay hopen PSV en Stewart nog altijd dat Babadi voor drie à vier jaar wil tekenen. "Ze hebben in hun ogen een uitstekende aanbieding gedaan. En als hij de komende weken niet te veel speelt, dan zouden ze er best oren naar hebben om hem één jaar uit te lenen." De achttienjarige spelmaker moet in de selectie van Peter Bosz onder meer opboksen tegen Ismael Saibari, Malik Tillman en Guus Til, waardoor een basisplaats geen uitgemaakte zaak is.

Vooral Feyenoord zou er alles aan doen om Babadi los te weken bij PSV. Ook Ajax werd al met de aanvallende middenvelder in verband gebracht. Babadi stond zaterdag voor het eerst sinds 19 augustus weer eens in de basis bij PSV.