Meer bekend over Feyenoord-absentie Slot: 'Verstandig om thuis te blijven'

Meer bekend over Feyenoord-absentie Slot: 'Verstandig om thuis te blijven'

25 februari - 15:23
42

Arne Slot ontbreekt zondagmiddag op de bank van Feyenoord tijdens het uitduel met Almere City FC. Assistent-trainer Sipke Hulshoff neemt de honneurs waar en vertelt meer over de afwezigheid van de hoofdcoach.

Slot ligt voor de tweede keer dit seizoen in de lappenmand, bevestigt Hulshoff aan ESPN. "Hij heeft wat koorts, dus het is verstandig om thuis te blijven", klinkt het. "Direct contact met hem heb ik niet, misschien dat hij wel een lijntje heeft met een van de assistenten op de tribune."

Calvin Stengs begint in Almere op de bank. De laatste weken werd hij regelmatig naar de kant gehaald en nu ontbreekt de aanvallende middenvelder annex rechtsbuiten zelfs in de basiself. Met een vormdip heeft dat echter niets te maken, aldus Hulshoff. "Dat is niet aan de orde."

Feyenoord heeft een plan uitgestippeld voor Stengs. "We hebben met Calvin een plan en kijken naar de belasting en belastbaarheid", verklaart de assistent-trainer. Ramiz Zerrouki vervangt Stengs. "We hebben met Ramiz een speler die volwaardig basisspeler is van Feyenoord."